Första dagen på nya skolan

Hej! Så första inlägget får handla om min första dag på min nya skola: Kubikskolan i Helsingborg.

Innan jag hamnade i Hbg gick jag först på Kungsskolan i Örkelljunga sen 7an. Men jag gillade aldrig det där och nu i 9an har jag bytat skola. Vissa kanske anser det som dumt eller så pga att betygen kan sänkas om man bytar skolmiljö i just det fallet, men vafan man kämpar väl hellre med betygen på en skola man trivs i och gillar än på en skola som man allmänt inte riktigt trivs i? Min uppfattning utav denna skolan jag går i nu verkar de flesta ha höga mål, trevliga osv. Alltså seriösa med skolan, typ vad jag har letat efter. Lärarna verkar dessutom bra.

Jag gick upp vid 6 tiden och softade lite först på morgonen o började sen fixa mig och tog bussen kvart över 9. Vi hade sen upprop kl 11 men jag var där 1h innan så min klassföreståndare kunde gå runt och visa mig runt i skolan och sånt. Inte för att jag kommer ihåg så mycket utav vart allt låg och sånt men skit samma liksom. När vi väl började fick vi info, en massa papper och våra koder till skåpen. Runt tolv tiden var vi klara och slutade då. Efter det var jag med några från klassen i stan, pratade och sånt. De verkade hur snälla som helst. Men än så länge gillar jag väl det. Dock har jag ju bara gått där i 1h men.. ja. Än sålänge tycker jag såhär.

Ha det bra!

xx

IMG_1194

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>