Lite nya saker och dilemman

Som det står i rubriken har jag köpt lite nya saker och det gjorde jag då efter skolan igår. Efter att vi hade haft idrott och lutade kl 3 tog jag bussen in till Väla från Olympia. Jag köpte då lite minipastellkritor då jag älskar att pyssla med det, ett ritblock och lite grafitpennor. Mer kommer jag att köpa framöver såsom oljefärger, kritor osv. Dessutom köpte jag en bok, Anna Karenina av Leo Tolstoj. Jag som oftast har svårt att komma in i böcker väljer en bok på ca 420 sidor.. Men ja, utmaningar skadar inte.

Lite dilemman ahr varit lite här och där för mig dock. Vad jag vill satsa på att göra (fritidsaktivitet) osv. Det har nog alla någon  gång eller flera varit i samma situation, man står där och har alternativ framför sig och vet inte vilken väg man ska gå eller vilket man prioriterar först. Man vill hålla på med en massa saker men såklart räcker tiden inte till. Och det är då mitt problem just nu. Sedan kommer gymnasiet och jag vet inte direkt hur mycket mer tid jag kommer att ha över senare liksom.

Men denna veckan har varit lugn angående skolan. Det har bara varit småsaker. Om två veckor är det höstlov, så det är bara till stå igenom nästa vecka. Dessutom har vi PRAO v. 47 och då ska jag vara på en arkitektbyrå i Ängelholm :) Ska bli sjukt roligt.

Ha det bra!


Xx

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>